Druk weekend!

Hallooo! Hier zijn we weer na een druk weekend! Natuurlijk omdat het vaderdag was. Maar ook omdat mijn schoonbroer en schoonzus zaterdag hun verjaardag hielden. Mama die zaterdag jarig was en dit zondag vierde. Vaderdag waar we voor op pad moesten. Maar dat niet alleen.. ergens tussendoor moest er ook weer flink opgeruimd en gepoetst worden want we kregen vandaag weer kijkers voor ons huis! Niet dat ons huis zo vies en een bende is, maar je wilt alles gewoon perfect hebben als er mensen komen kijken. Tenminste wij willen dat haha. Vrijdagmorgen is daarom mama mij komen helpen met poetsen dit was zo fijn! Dit omdat ik ook de kleine nog heb die eten en aandacht wil tussendoor. Plus omdat we zoveel verjaardagen en vaderdag hadden kwam het er anders allemaal niet van. Mama heeft beneden mooi vast de ramen gewassen en de tuin in orde gemaakt en ik ben binnen aan de poets gegaan. Hier sloot mama later bij aan! Om half 12 is mama weer gegaan omdat Jez moest gaan eten en nog naar bed gaat smiddags.  Ik ben toen zelf boven verder gegaan. Daarna had ik mijn pijpje wel leeg.. 

Zaterdag hadden we dan verjaardag van mijn schoonbroer en schoonzus en kregen we daarna nog eventjes onverwacht bezoek. Toen zei weer weg waren hebben Sander en ik lekker via youtube de uitzending van holland zingt hazes 2017 terug zitten kijken. Jaja.. ik heb een groot fan hier in huis haha! Omdat we zo lekker aan het genieten waren hebben we het allereerste jaar ook nog maar even aan gezet. Sander is er nog ieder jaar live bij geweest en ik kijk het dan met hem thuis terug. Heerlijk! Eenmaal afgelopen zijn we lekker naar bed gegaan om vervolgens zondag de allereerste vaderdag voor Sander te vieren! Het heeft wel iets haha!

We hebben even rustig opgestart lekker samen geluncht en zijn ons toen gaan klaarmaken om naar mama haar verjaardag te gaan.  Hier zijn we maar eventjes gebleven omdat we weer door moesten naar Vinkel om daar vaderdag bij mijn schoonouders te gaan vieren.  Ieder jaar met vaderdag is het daar kermis. Hier gaan we dan even met zijn alle heen. Normaal eten we ook allemaal daar maar dit jaar niet. Wij wouden opzich wel blijven eten maar waar we wouden bestellen moesten we een uur wachten. Hier hadden we niet zo’n zin in omdat we ook nog naar ons pap toe moesten. Dus wij zijn uiteindelijk ook gegaan.  Hebben snel bij de Mc donalds wat eten gehaald en zijn doorgereden naar Mill. Helaas stonden we hier aan een gesloten deur dus zijn we maar naar huis gereden. Best jammer want achteraf hadden we dan dus toch bij mijn schoonouders kunnen eten ipv die vieze mac.. Jup je leest het goed ik geef helemaal niks om de Mc Donalds. Sander daarintegen vind het wel heel lekker! En tja vaderdag dingetje he.. Eenmaal thuis nog even een beetje opgeruimd zodat ik vandaag vroeg in de morgen alleen nog maar hoefde te stofzuigen en dweilen. 

Ook ging vandaag Wout voor de allereerste keer naar het kinderdagverblijf. Wel maar 2 uurtjes maar dit om alvast een beetje te wennen. Ik heb de hond naar mijn zus gebracht en ben toen Wout gaan wegbrengen. Toen ben ik weer terug naar mijn zus gegaan om vervolgens na 2 uurtjes Wout weer op te gaan halen en nog een keer terug naar mijn zus te gaan om de hond mee te nemen. Hoezo omslachtig he? Het ging alleen niet anders omdat de hond niet thuis kan zijn als er kijkers komen en de hond in de auto laten als ik Wout weg ging brengen en op te halen ( ook al was dit 5 minuten) veeeeel te heet was voor de hond. Dus hebben we het zo heel fijn kunnen oplossen. 

Nu rustig afwachten of ze ons huis willen kopen of niet. Volgens de makelaar waren ze wel heel enthousiast. Maar ik moet ook eerlijk bekennen dat ze dit iedere keer zeggen haha. We laten het maar gewoon op ons afkomen. De rest van de dag heb ik lekker helemaal niks gedaan! Heerlijk in het zonnetje wat tijdschriften gelezen, een filmpje gekeken, en wat programmas die ik opgenomen had terug gekeken. Heerlijk dagje dus! Voor nu is de rust weer wedergekeerd en kan ik deze week nog volop van het zonnetje gaan genieten. Na deze week moet ik namelijk alweer beginnen met werken.. oftewel EINDE VERLOF! 

Hebben jullie ook een leuke vaderdag gehad en zo kunnen genieten van het weer?

Liefs Kelly

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.