De eerste keer op stap zonder baby!

Vele van jullie zullen het wel al op instagram hebben gezien. Maar afgelopen weekend ben ik of eigenlijk zijn wij voor de allereerste keer op stap geweest zonder Wout. Wout ging afgelopen vrijdag bij opa&oma logeren! Spannend! Ofja voor Wout niet voor mama wel.. Eerlijk is eerlijk ik vond het helemaal niks om ons mannetje achter te moeten laten. Niet omdat hij naar opa&oma ging maar om het feit dat dit de allereerste keer was dat geen van ons bij hem was. Ik heb dan ook echt maar dan écht even een potje zitten janken toen mama hem meenam haha. Zó spannend vond ik het dus. Mama heeft mij door de avond heen wat foto’s gestuurd om mij gerust te stellen wat ook goed lukte overigens. Zo fijn als je dan gewoon ziet dat alles goed is. De dag erna was ik maar al te blij dat ik Wout weer op kon gaan halen! Even flink geknuffeld en nog daar gegeten en toen weer terug naar huis. We zijn nog even samen naar het voetbalveld gegaan in Wilbertoord omdat daar het damestoernooi aan de gang was. Normaal doe ik hier altijd zelf aan mee maar dat ging nu niet omdat ik nog niet zo heel lang geleden ben bevallen. Logisch ook maar wel jammer. Bij het damestoernooi zitten altijd 2 stapavonden. De vrijdag en de zaterdag. Hier zijn we dan ook allebei de dagen geweest. Zaterdags ging Wout namelijk gezellig bij Ome Sander en Tante Kim logeren met nichtjes Fay & Jez.. Toen ik daar aankwam werd Wout al meteen flink vertroeteld door zijn grote nichten! Ze moesten beidde natuurlijk Wout even vasthouden en knuffelen. Geen probleem! Om de beurt in het hoekje van de bank gaan zitten met allemaal kussens om hun heen en daar zaten de dames dan helemaal trots met Wout! Zo leuk! Ik moet ook wel toegeven dat ik het dit keer al veel minder spannend vond en ik dan ook niet heb hoeven huilen toen ik wegging. Ik denk omdat het die dag ervoor zó goed was gegaan bij mama dat ik nu zoiets van het is goed als er iets is bellen ze wel. Mama en Kim hebben allebei heel leuk in Wout zijn boekje een verslagje geschreven van hoe het gegaan was.. Leuk voor later! Ik heb namelijk een boekje voor Wout waarin ik zelf opschrijf wat hij nodig heeft, wanneer hij moet eten, hoe vaak en hoeveel hij moet eten en wanneer hij naar bed gaat. Zo is dit namelijk voor hun beter bij te houden en ja, hun weten ook wel hoe dat gaat met de fles etc. iknow maar ieder kindje heeft zijn eigen draai en behoeftes in bepaalde dingen dus dat is wel handig als ze dit weten natuurlijk. Zondag weer ons manneke opgehaald en inderdaad hij had het héél goed gedaan dus superfijn om te horen! Ook zijn we zondag nog even naar het voetbalveld geweest dit keer met papa erbij die was zaterdag overdag niet thuis dus die had Wout nog maar weinig gezien. Heerlijk nog wat wedstrijden en de finale gekeken en toen helemaal uitgeteld naar huis. Ooh wat was ik moe maar wat was het een leuk weekend! Het nadeel van zo’n weekend is wel dat het huis meteen een bende is.. Dus maandag stond de hele dag in het teken van wassen wassen wassen en poetsen. Vandaar dat deze blog nu pas geschreven word. Ik zat gisteren om half 10 op de bank en had toen echt even geen puf meer..

Vandaag wil ik gaan proberen voor de allereerste keer wat sportoefeningen te gaan doen en dit zo langzaamaan op te gaan bouwen. Ik wil namelijk van die zwangerschapsskilootjes af.. ( ik hoef er nog maar een paar hoor maar toch..) We hebben vanmorgen samen met oma, Jax en Ziva wel al een flinke wandeling gemaakt maar vanavond zijn we wel weer opgeladen voor de oefeningetjes! Wish me luck! Ben zooo benieuwd hoe ik het vol ga houden..Mijn benen zijn namelijk net pudding zo weinig kracht heb ik daar nog in haha.. Dus we moeten echt even aan de bak! Over 2 weekjes moeten we namelijk alweer werken en dan wil ik toch wel wat meer kracht hebben anders gaat dat héél erg tegenvallen.. ( wat het toch wel al zal doen verwacht ik zo..)


Het was even wennen om Wout weg te moeten brengen maar ik ben blij dat we dit nu al eens gedaan hebben zodat het dalijk niet als ik moet gaan werken de eerste keer word. Dan had ik mooi met flinke rode huilogen op het werk gestaan haha!

Hoe hebben jullie het ervaren om je kindje voor de allereerste keer naar een oppas te brengen?

Liefs Kelly

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.