Het geboortekaartje

Tja dit was wel een dingetje voor ons. Het is namelijk zo dat Sander en ik qua geboortekaartjes totaaaaal niet op 1 lijn zaten haha. Maar we zijn er uiteindelijk in geslaagd een voor ons perfect kaartje te maken. Ja inderdaad je leest het goed. Ik heb het geboortekaartje van Wout zelf gemaakt. Dit omdat wij gewoon echt geen ‘standaard’ kaartje konden vinden naar onze smaak. Zie hier hoe wij op ons kaartje zijn gekomen.

Wij hebben heel het internet afgespeurd naar het perfecte kaartje maar helaas zonder resultaat. Toen toch maar naar een drukkerij gegaan.. Daar heb ik 8 hele dikke mappen met alle geboortekaartjes erin meegekregen. Samen helemaal doorgespit maar nee.. Niet ons ding. En toen? Toen heb ik een site gevonden waar ik zelf een geboortekaartje in elkaar kon zetten.

Maar voordat ik jullie laat zien wat het uiteindelijke kaartje geworden is laat ik eerst zien welke Sander mooi vond en welke ik smaak ik had. Ja schrik niet deze liggen heeeel ver uit elkaar!

Dit is namelijk wat Sander heel mooi vind..

Voorzijde_3398_4

Voorzijde_473_4

Sorry voor de slechte foto’s. Ik kan ze maar op 1 site vinden en die zijn niet heel erg duidelijk. Maar dit vind ik dus echt op z’n zachtst gezegd helemaaaaaal niks! Totaal niet mijn smaak. Ik hou van stoer en rustig.

Deze vond ik heel leuk:

lieve-geboortekaartjes-met-watercolour-wolkje

jongen-simpel-geboortekaart-ster-hart-pijl

hippe-geboortekaarten-jongen-met-watercolour-hartje-mint-groen

Gewoon heel simpel rustig maar toch stoer. Alleen vond Sander dit weer helemaal niks. Na heel wat discussies was ik het helemaal beu. Ik ben toen zelf aan de gang gegaan. Eerst hadden we dit kaartje..

geboortekaartje voorkant

Hier waren we het eigenlijk allebei wel mee eens. Totdat een paar weken later het bij mij toch niet helemaal lekker zat.. Ik was het er nog niet helemaal mee eens haha. ( zwangerschapsdingetje ofzo ) Ik vond hem op een of andere manier toch te druk en chaotisch.. Maar toen? Ik ben wederom achter de computer gekropen met uiteindelijk het resultaat wat ons kaartje toch geworden is. Ik ben nog steeds heel blij dat ik er toch nog eens voor ben gaan zitten en een nieuw kaartje heb gemaakt. Ik vind hem nog steeds zo leuk! Ben je al nieuwschierig geworden? Zie hieronder het geboortekaartje van Wout..

dtgjkmdyk

arhwah

Sorry wederom voor de slechte afbeeldingen.. Ik krijg ze niet duidelijker opgeslagen vanaf de site.

In dit kaartje zie je het stoere en simpele van mij terug komen en het ‘drukkere’ ( zoals dat poppetje ) van Sander terug komen. Uiteindelijk was het dan toch gelukt om voor ons het ‘perfecte’ kaartje te vinden. Zo blij mee! Mocht er ooit als het ons gegund is een tweede kindje komen dan ga ik niet eens meer zoeken naar een geboortekaartje maar maak ik hem wederom zelf. Gewoon omdat je hem dan helemaal naar je eigen zin en smaak kan maken.

Ik ben wel benieuwd wat jullie van het kaartje vinden. En ja je mag gewoon eerlijk zijn dus ook als je hem niet mooi vind. ( we zijn tenslotte allemaal mensen met een eigen smaak!)

Hoe zijn jullie bij je geboortekaartje gekomen?

Liefs Kelly

2 Comments

    1. Haha dat vind ik dus ook😂 Ben ook echt blij dat je op internet voortaan zelf kan ontwerpen haha. Wel fijn dat jullie wel eruit zijn gekomen in de boeken! Was voor ons ook stuk handiger geweest haha maar zelf maken is ook heel leuk😇

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.