Voorleesboeken.

Met het kraamfeest hebben we verschillende leuke boekjes gekregen. Verder heb ik zelf een voorleesboek gekocht en er nog 1 van mijn schoonouders in hun cadeaupakket gekregen. Kijk je mee?

 

Dit schattige Nijntje boekje kreeg ik in mijn zwangerschap van mijn peetoom en tante. Ik vind hem erg leuk! Het is een kort en krachtig verhaaltje om in de avond wanneer Wout echt heel moe is voor te lezen. ( dan zijn de lange verhaaltjes denk ik te vermoeiend.)

Dit vind ik zoon schattig boekje haha. Vind het zo grappig dat je met je vinger dat beertje moet bewegen! Leuk boekje om overdag mee te spelen! Ben ook heel benieuwd hoe Wout hier als hij iets groter is op gaat reageren!

 

Deze serie boekjes hebben we met het kraamfeest gekregen! Ik vind ze zo leuk! Zo kan Wout al een beetje de verschillende diertjes leren kennen door een speels verhaaltje. Nu natuurlijk nog niet maar dadelijk als hij iets groter is wel! Verder vind ik dit hele leuke boekjes om overdag mee te spelen. die komen dan ook beneden te liggen. De boeken om voor te lezen voor het slapen gaan zijn dikke verhaal boeken. Echt van die kinderverhaaltjes.

20170601_125945

Dit mooie sprookjesboek hebben we van mijn schoonouders gekregen in hun cadeaupakket voor Wout. Super gaaf boek! Deze sprookjesverhalen zitten er allemaal in:

  1. De drie biggetjes
  2. Roodkapje
  3. Pinocchio
  4. Sneeuwwitje
  5. Alice in Wonderland
  6. Sjakie en de Bonenstaak
  7. De Gelaarsde Kat
  8. Hans en Grietje
  9. Goudlokje
  10. Doornroosje

Dit boek heeft maar liefst 238 pagina’s! Ik moet ook eerlijk bekennen dat er sprookjes tussen zitten die ik zelf niet eens ken haha. Des te leuker is dat voor mij natuurlijk ook weer om te lezen! Hier kan je iedere avond een stukje uit lezen. Het boek is opgevuld met hele mooie plaatjes tussen de verhalen door dus ook wel echt interessant voor de kindjes natuurlijk!

20170601_125924

Het boek van Jip en Janneke heb ik zelf gekocht van cadeaubonnen die ik met het kraamfeest gekregen had. Ik vind dit zo’n mooi boek. En blijkbaar vinden de kindjes de verhalen die hier in staan ook erg leuk en grappig dus dat is natuurlijk wel heel mooi meegenomen. Wat ik een heel groot voordeel aan dit boek vind is dat er op iedere pagina een ander verhaaltje staat. Dit houd dus in dat je het niet allemaal lange hoofdstukken zijn. Ideaal om de interesse van een kindje erbij te houden omdat het uiteraard iedere dag over iets anders gaat. Vind ik ook heel leuk!

Ik kan echt niet wachten tot ik Wout kan gaan voorlezen en hij het ook echt meekrijgt. Hadden jullie dit ook?

Heb jij een leuk voorleesboek die ik niet heb maar die écht een aanrader is? Ik hoor het graag! Hoe meer afwisseling van boekjes en verhaaltjes s’avonds hoe leuker toch?

Liefs Kelly

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.