Gekregen kleertjes!

Zoals ik jullie al vertelde in mijn blog over ons kraamfeest zou ik een aparte blog maken over de gekregen kleertjes. Dit omdat het er behoorlijk wat zijn. Laten we dus maar snel beginnen!

IMG_1255

Dit setje heb ik van mama en John gekregen tijdens de zwangerschap.

IMG_1256

Deze romper heb ik van mijn schoonouders gekregen in hun samengestelde kadopakket toen ik bevallen was.

IMG_1257IMG_1258

Dit stoere jasje heb ik gekregen van Renske. Ik ben er echt helemaal weg van! En superhandig dat je hem 2-zijdig kunt dragen natuurlijk!

IMG_1263

Deze romper hebben wij van Carla gekregen. Ik moet stiekem toegeven dat ik heeeel erg fan ben van de kleertjes van z8. Ik vind deze zo stoer en leuk!

IMG_1264

Ik moet eerlijk toegeven dat ik écht niet meer weet van wie ik deze gekregen heb?? We hebben tijdens het kraamfeest niet de tijd gehad om alles uit te pakken dus weet ik helaas van bijna alle kleertjes  ( op een enkeling na) die we op het kraamfeest kregen niet van wie ik ze heb. ( mocht je dit lezen en er zit een kledingstuk bij die van jou is maar ik het niet van weet? Laat het me weten dan zet ik dit erbij!

IMG_1265IMG_1267IMG_1268

Deze rompers heb ik van Kim gekregen. Wederom helemaal mijn stijl! Ik hou zo van simpel maar toch stoer.. En daar voldoen deze wel aan toch?

IMG_1270

Dit pakje heb ik van de buurvrouw gekregen. Hetzelfde stofje als van de romper hierboven.. Hoef ik niet echt aan toe te voegen dat ik hem superleuk vind toch?

IMG_1273

Dit superleuke setje heb ik van mijn beste vriendinnetje gekregen toen ik net bevallen was! Ik hou ervan!!

IMG_1277

Dit vestje heb ik van mijn schoonouders gekregen. Zei zijn begin dit jaar in afrika geweest en daar zijn wat kledingstukken voor de kindjes aan de vingers blijven plakken haha!

IMG_1278

Dit rompertje heb ik van mama gekregen. Ze vond hem zo leuk en zo toepasselijk bij Sander dat ze hem niet kon laten liggen haha!

IMG_1279

Dit leuke maar vooral ideale broekje heb ik van Sandra gekregen. Superfijn stofje en nog stoer ook!

IMG_1281

Mijn zus Jaimy had ook een supergaaf cadeaupakketje samengesteld met daarin superleuke en stoere kleertjes voor ons mannetje. Dit is er 1 van!

IMG_1284

Ik denk dat ik hier niet bij hoef te vermelden dat opa en oma deze gegeven hebben haha. Ook dit shirtje zat bij mijn schoonouders in het cadeaupakket!IMG_1285

Dit gave broekje met het shirt en de bodywarmer hieronder heb ik van papa gekregen. Ik vind dit zoooooooon gaaf setje. Ik houd heel erg van die stoere look!

IMG_1286IMG_1287IMG_1288

En het ideale van deze bodywarmer is ook weer dat je hem 2-zijdig kunt dragen!

IMG_1289

Het hele setje bij elkaar.. Supergaaf toch?

IMG_1290

Dit stoere broekje heb ik met het kraamfeest gekregen.. Ik zou echt alleen niet meer weten van wie..??

IMG_1297IMG_1299

Deze leuke rompertjes hierboven zaten ook in het cadeaupakket van Jaimy!

IMG_1301IMG_1302IMG_1305IMG_1306

Net zoals de kleertjes hierboven ook uit haar cadeaupakket komen! En dan zaten hier nog veeeeel meer cadeautjes in.. Hoezo verwend door de peettante??

IMG_1307

Dit stoere shirtje hebben we van mijn schoonouders gekregen voor het kraamfeest!

IMG_1308

van dit shirtje weet ik ook niet van wie ik hem heb net zoals dit broekje hieronder.. Superleuk setje waar ik ook echt van de stijl hou! Dus komt die van jou af? Let me know!IMG_1309IMG_1310

Van dit shirtje en broekje hieronder durf ik ook weer niet te zeggen van wie ik die gekregen heb? Ik vind ze in ieder geval wel echt heel erg leuk!

IMG_1311IMG_1312

Dit shirtje heb ik van mijn peettante gekregen met het kraamfeest.. Deze zat heel leuk in een emmertje met schepje en nog centjes erbij voor in zijn spaarpotje. Ik vind hem erg leuk!

IMG_1313

Wederom een shirtje die ik erg leuk vind maar waarvan de afkomst onbekend is voor mij..????

IMG_1315

Dit schattige pyjamaatje kreeg ik met het kraamfeest nog van Jaimy. Ze vond namelijk dat ze als peettante niet met lege handen aan kon komen.. Dit was natuurlijk helemaal geen probleem geweest want wij gaven dat feest niet voor de cadeaus.. En we zijn al zo verwend met al die leuke cadeautjes van haar!

Dit supergave noppies pakje heb ik na de bevalling van mijn zus Kim gekregen! Voor de oplettende onder ons.. ja deze foto is later toegevoegd. Dit pakje is groot favoriet hier en zat in de wasmachine toen ik bezig was met deze blog dus heb ik hier ook niet meer aan gedacht.

adidas-superstar-baby-s79916

Deze gave Adidas superstar schoentjes hebben we van (peetoom) Remco, Anne en Fleur gekregen toen ik bevallen was. Ik wou zo graag deze schoentjes voor ons mannetje omdat Sander en ik deze ook beidde hebben. Vond ik zo’n leuke match haha. En alsof dit nog niet genoeg was kwamen zei met het kraamfeest met die supergave zwarte Mercedes loopauto aanzetten met Wout zijn naam erop! Deze vind je terug op een foto in mijn blog van het kraamfeest.

Ook had ik nog hele schattige regenlaarsjes in het cadeaupakket gekregen van Jaimy. Alleen heeft Sander deze opgeruimd dus staan ze waarschijnlijk op zolder totdat hij ze past haha. Sander moet altijd alles opgeruimd hebben.

Voor nu heb ik eigenlijk wel alle kleertjes die ik heb gekregen erop gezet. Ik had al eens eerder een blog geschreven met hierin gekregen kleertjes dus staat hier een gegeven setje van jou niet tussen? Kijk dan eens in deze blog..

Verder vind ik het echt jammer dat ik van sommige kleding gewoon de afkomst niet weet dus hoop ik echt dat je het zegt als jou kledingstukje hiertussen zit. Ik vind dit namelijk zo onpersoonlijk overkomen en baal er dan ook echt van.

Voor nu was hij dit weer. Ik hoop dat jullie hem leuk vonden om te lezen!

Liefs Kelly

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.