Het kraamfeest!

DSC_5668.JPG

Ooh ooh wat was dit een leuke dag! We hebben even getwijfeld wat we zouden doen. Gewoon kraambezoek of kraamfeest? Hier had ik al eerder een blog over geschreven waarom we hierover twijfelde. Mocht je dit niet gelezen hebben en interesse hebben vind je hem hier.

Na enige twijfels hebben we toch besloten een kraamfeest te doen. Waarom? Simpelweg omdat dit ons het leukste en makkelijkste leek aangezien we ongeveer 150 man uit te nodigen hadden. En wat zijn we achteraf blij met deze keuze! We hebben echt zó genoten! En jongens wat zijn we verwend deze dag niet alleen met het ontzettend mooie weer maar ook nog eens met al die mooie cadeaus!!

We hebben alles zelf geregeld. Omdat Sander zijn eigen bedrijf heeft was dit natuurlijk ook niet zo heel moeilijk. Verder heb ik heel lang getwijfeld of we nou wel of geen personeel zouden doen. Ik vond het namelijk onzin om 3 mensen neer te zetten. De fotograaf had ik wel al geregeld. Ingeborg heeft namelijk ook de foto’s van onze zwangerschapsshoot gemaakt en ik vond het dan ook fijn als ze er deze dag ook bij zou zijn. Achteraf ben ik zó blij dat Sander het regelen van personeel heeft doorgedramd.. Anders waren wij die dag letterlijk nergens aan toe gekomen en hadden we ook niet zo kunnen genieten als dat we nu hebben gedaan. Weet je namelijk hoe fijn het is als je niet bezig hoeft te zijn met onder andere de beschuitjes aanvullen, de lege glazen en kopjes op de tafels opruimen, rondgaan met de hapjes alle afwas wegwerken en dan ook nog foto’s willen maken.. Nou jullie kunnen wel bedenken hoe wij dan daar rondgelopen hadden.

Ingeborg heeft deze keer weer héle mooie foto’s gemaakt van ons feest. Ik wil super graag foto’s delen maaaaar.. Ik moet natuurlijk ook wel heel erg opletten met de privacy van mensen. Dus ik ga kijken of ik een paar mooie foto’s eruit kan pikken.

DSC_5801.JPG

Hierboven zie je hoe de tafels aangekleed waren. Ik wou graag blauwe roosjes omdat ik het in de blauwe jongenskleur wou houden.

DSC_5808

DSC_5978

DSC_6046

Lekker aan het uitbuiken bij mama na de fles. Dit zijn de kleine dingen waar ik zó ontzettend van kan genieten. Zeg nou eerlijk.. hoe heerlijk is het om je kleintje lekker veilig bij je op de borst te hebben liggen.

IMG_1000

De hoek waar de mensen koffie, thee en een beschuitje konden pakken.

IMG_0999

De hapjes die tussendoor werden rondgedeeld. Deze waren weer superlekker! Ze zijn gemaakt door een hele goede vriend van ons.

IMG_1019.JPG

Voor de kindjes iets te spelen. Niet heel onbelangrijk natuurlijk!

20170513_143310

De tenten waarin het feest gehouden werd. Achteraf hadden we aan 1 tent genoeg gehad omdat we zo ontzettend geboft hebben met het mooie weer. Maar.. dit weet je natuurlijk van te voren niet dus we waren heel blij dat we ze toch allebei opgezet hebben.

20170513_143416

De bar waar de mensen hun drankjes konden halen.

IMG_1037

Papa trots aan het toekijken hoe Wout zich even uitrekt. Ik word oprecht heel gelukkig als ik hem samen met Wout zie. Het is toch zo fijn om te zien hoe trots papa op zijn zoon is!

IMG_1040

Hier een héle trotse papa met zijn beste vrienden. Sander is zo trots op deze foto en vind het zó ontzettend bijzonder hoe zijn vrienden op ons kleine mannetje reageren. ( ik ook hoor! )

Knipsel

En tot slot de cadeautjes.. Deze foto heb ik zelf thuis gemaakt. Dit zijn de cadeautjes die we met het kraamfeest gekregen hebben met nog heel veel cadeaubonnen. De cadeautjes die we voor het kraamfeest gekregen hebben staan hier nog niet eens bij. Dus wij kunnen wel met de volle overtuiging zeggen dat wij ontzettend verwend zijn!

Als iemand mij zou vragen of ik ooit nog een kraamfeest zou geven of dat ik mocht het zo ooit zijn dan voor kraambezoek zou kiezen dan kan ik met de volle overtuiging zeggen dat ik wederom voor een kraamfeest zou gaan. Ja het kost wat maar écht wij hebben echt zo’n leuke en mooie dag gehad die vergeet je nooit meer! Mocht je ooit vragen hebben over hoe wij het hebben gedaan of wat we anders hadden gedaan mag je die natuurlijk altijd aan mij stellen.

De kleertjes die we allemaal gekregen hebben zijn een beetje lastig zo te laten zien. Ik zal binnenkort een blog schrijven met daarin alle kleertjes die we hebben gekregen ( en dat zijn er veel!! )

Graag wil ik Ingeborg súper bedanken voor de mooie foto’s die ze deze dag gemaakt heeft. Wij zijn er ontzettend blij mee. Zonder jou hadden we nu bijna geen foto’s gehad!

Verder komt de aankleding van de tafels, de stoelen, de bar, de ballonnen, het luchtkussen en noem het allemaal maar op van Maas-Events af.

Voor nu wil ik jullie weer bedanken voor het lezen en tot de volgende keer!

Liefs Kelly

6 Comments

  1. Wauw! Wat een prachtige foto’s! Het ziet er heel professioneel uit! Wij hadden gekozen voor kraambezoek. Volgende keer ook kraamfeest hier… nu 9(!) weken lang bijna iedere dag mensen over de vloer.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.