Wat ik tot nu toe aan kleertjes heb gekocht en gekregen!

Tja, als er een kleintje op komst is heb je héél wat spulletjes nodig. Zo ook allemaal kleertjes! Ik heb nog niet zo heel veel kleertjes hoor maar het leek me wel leuk om met jullie te delen wat ik tot nu toe zelf gekocht heb en wat ik gekregen heb en van wie.

Laten we beginnen met de gekregen kleertjes.

Dit setje heb ik gekregen van mijn schoonouders met sinterklaas. Een super leuk shirtje met little rebel en een spijkerbroekje voor de kleine man. Het spijkerbroekje ziet er echt spijkerachtig uit maar dan van een zachtere stretch stof zodat het niet zo stug zit voor ons mannetje! Ik ben er helemaal weg  van!

IMG_0250.JPG

Dit setje heb ik gekregen van mijn zussen en hun mannen met mijn verjaardag. Een súperschattig neutraal eerste setje. ( we wisten toen namelijk nog niet dat we een jongetje kregen)

IMG_0241.JPG

Dit schattige rompertje heb ik van mijn beste vriendinnetje gekregen vlak nadat zij te horen had gekregen dat ik zwanger was. Ook lekker neutraal. Zó schattig!

IMG_0231.JPG

Dit boxpakje heb ik ook van mijn schoonouders gekregen met mijn verjaardag. Vooral onder t mom van oma vind t veelste leuk om te shoppen voor de kleine.. haha

IMG_0237

De twee rompertjes hieronder zijn een beetje ‘standaard’ maar wel lekker neutraal. Deze heb ik beide gekregen in een zwangerschapsbox. Altijd leuk die gratis dingetjes haha!

IMG_0228

IMG_0229

En dan ben ik eigenlijk voor nu wel door de gekregen kleertjes heen. Allemaal super leuke dingetjes en zó schattig dat kleine spul! Door naar mijn zelf gekochte kleertjes.

Wat ik zelf gekocht heb!

De 2 setjes hieronder komen van de Terstal. Ik heb deze daar een tijdje geleden zien hangen en was meteen helemaal verkocht. Ik wist toen alleen nog niet of we een jongen of meisje zouden krijgen dus heb ik even gewacht. Jullie snappen nu uiteraard wel dat toen ik eenmaal wist dat het een jongen zou worden ik deze vrij snel ( na 1 week) gekocht heb!

IMG_0247.JPG

IMG_0249.JPG

En dan dit boxpakje.. Oohh hier ben ik zó verliefd op! Dit is een pakje van Tumble ‘nd dry. Die heb ik op facebook nieuw voor een prikkie kunnen scoren!

IMG_0232

Dan heb ik nog een setje wat ik laatste gekocht heb. Dit vond ik ook zo’n schattig setje samen! En het is een simpel stofje dus zit ook lekker!

IMG_0245.JPG

En dan heb ik nog deze twee rompertjes. Vooral omdat ik sowieso nog wat rompertjes nodig heb en ik deze wel heel schattig vond en eventueel ook gewoon met alleen romper en simpel broekje kan combineren mocht het tegen die tijd heel warm zijn!

IMG_0227

Zo ben ik alweer door deze blog heen en heb ik alle kleertjes die ik tot nu toe voor ons kleine mannetje heb laten zien. ( op de sokjes na dan maar dat is niet zo heel interessant haha). Ik hoop dat jullie het weer een leuke blog vonden om te lezen!

Liefs Kelly

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.