Druk maar leuk weekend achter de rug!

20170109_185514.jpg

Zo hier zijn we weer! Even lekker genoten van een gezellig weekend! Die zat namelijk helemaal volgepland met uiteraard leuke dingen op de planning!

Vrijdag had ik lekker een dagje vrij omdat ik geruild had met een collega zodat wij s’avonds lekker de verjaardag van Sander konden gaan vieren voor onze vrienden! Overdag heb ik het eigenlijk vrij rustig aan gedaan omdat ik wist dat ik het anders niet de hele avond vol ging houden. Toen Sander eenmaal thuis was van het werk hebben we samen even alles klaargezet voor de avond. Dit was in een uurtje gepiept! We hebben gezellig de hele avond met iedereen gekletst en gelachen en toen rond half 2 was iedereen weer weg. Nou moet ik toegeven dat ik dit echt een prima tijd vond omdat ik het aardig gehad had. Maar toen bedacht ik me wel ineens van.. Als ik nu gewoon meteen alles poets en opruim hoef ik dat morgen niet meer kan ik morgen lekker wat langer blijven liggen ( zonder dat we in bed liggen van ooooh we moeten nog alles opruimen blehgg). Dus wij meteen even aan de gang gegaan en in een half uurtje was alles alweer opgeruimd en schoon! Heeeeerlijk gevoel om zo naar bed te gaan.

Zaterdag hebben we lekker samen uitgeslapen en zijn we eigen van het bed naar de bank gerold.. Schandalig maar oooh zo heerlijk om echt even weekend te hebben! Smiddags ben ik even naar de winkel gereden om spulletjes te halen voor de soep die ik moest maken. Ik had s’avonds namelijk surprise met de vriendinnen en moest het voorgerecht mee maken. Eenmaal weer thuis ben ik eigenlijk weer even op de bank gaan zitten en zijn Sander en ik beide als een blok in slaap gevallen.. Ik schrik wakker en SHIT het is al 5 uur!!!! Opschieten! Snel de soep aangezet en mezelf gaan klaarmaken voor de avond. Ook moest ik nog even een gedichtje in elkaar zetten voor Ivon. Ik had haar namelijk als surprise. Rond half 6 stond ik weer beneden en was de soep ongeveer klaar. Deze snel afgemaakt en meteen door naar Wilbertoord ( Ohhh men wat is het glad!).

We hebben hier een super gezellige meidenavond gehad met leuke gedichten en kado’s erbij natuurlijk. Rond 12 uur gingen we eigenlijk weer richting huis en ging ik Sander nog even bij vrienden ophalen. Natuurlijk bleven we nog even hangen en waren we uiteindelijk om kwart over 2 thuis.. ( veeeeel te laat) Snel naar bed want morgen hebben we weer verjaardag van Sander & Remco in Oss voor de familie. (Sander is tweeling voor degene die dit nog niet wisten)

Zondag weer even lekker rustig opstaan en samen wat gegeten want mijn knappe mannetje ( slijmslijm maar toch is het zo) is vandaag tenslotte jarig! 27 jaar alweer && zijn laatste verjaardag zonder ons kleine mannetje erbij. Toen zijn we eigenlijk meteen gaan douchen en klaarmaken om nog even lekker op de bank te kunnen bijkomen van deze 2 latertjes van daarvoor en rond 2 uur reden we dan richting Oss. Hier hebben we een hele gezellige middag gehad en reden we uiteindelijk rond kwart voor 11 weer naar huis.

27ste_verjaardag_27_jaar_van_geweldige_het_zijn_ronde_stickers-r236716c107bf4b049d606e7188dd07c5_v9waf_8byvr_512

Nou kon ik toch wel zeggen dat ik helemaal afgebrand was na dit weekend en het vandaag dan ook lekker rustig aan heb gedaan. Ik ben weer even bij de fysiotherapie geweest. Heb even boodschapjes voor het avond eten gehaald en moest even met Sander mee naar het ziekenhuis    ( Niks ernstigs ) Maar jeetje wat word je lam en sloom als je in dat ziekenhuis geweest bent! Gelukkig was hij na 3 kwartier alweer klaar en konden we weer naar huis. Had de boekjes in het ziekenhuis ondertussen wel gezien.

20170109_155609-9

Op de terugweg even gauw langs de leen bakker op gereden om nieuwe kussens voor in de bank te gaan halen omdat onze Ziva de vorige doodleuk allemaal verslonden had.. ( nu hopelijk niet meer!)

Nadat ik deze blog heb geschreven heb ik besloten om een facebookpagina aan te gaan maken zodat jullie mij hierop kunnen volgen en kunnen blijven zien wanneer er een nieuwe blog online gekomen is. Dit om mijn overige vrienden op facebook die hier niet zoveel om geven niet iedere keer te hoeven ‘spammen’ met mijn blogs.  Klik hier om naar mijn facebookpagina te gaan om je aan te melden zodat je mij kunt volgen.

En dat was eigenlijk zo’n beetje hoe mijn weekend eruit gezien heeft. Voor nu ga ik lekker met de beentjes omhoog op de bank en wachten tot Goede Tijden begint! ( Jaja echte fan hieroo!)

Bedankt voor het lezen && tot de volgende keer!

Liefs Kelly

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.