Doei 2016! Hallooooo 2017!!

En zo zijn we gewoon alweer in het nieuwe jaar! Jeetje wat gaat het allemaal snel! Het leek me leuk om even een kleine terugblik op 2016 te doen en wat hoogte en dieptepunten met jullie te delen. Voor 2017 heb ik ook al een paar kleine dingetjes in gedachte staan die ik heel graag wil en die ga ik dan ook met jullie delen! Veel leesplezier!

intro

Tja zoals ik al zei een jaar met veel hoogtepunten maar helaas voor ons ook een dieptepunt. (gelukkig maar 1! )

• Hoogtepunten •

 Ik word tante & gewoon 2x!! 

Ja je leest het helemaal goed! Gewoon 2x tante in 1 jaar! Hoe bijzonder leuk is dat! In maart kwam mijn zus vertellen dat zei in verwachting was van hun kleine mannetje Jax. ( dit wisten zei natuurlijk toen allemaal nog niet maar omdat de kleine man er nu intussen al is kan ik dit erbij zetten!) Súper leuk nieuws natuurlijk!! En als we aan het idee gewend zijn van de een komt de ander al aanwaaien! Dit keer de broer van Sander en zijn vriendin! Hoe leuk! ( en dan zelf eind Juli aangeteld dus 3 in 1 jaar!) En wat ik dan ook zo bijzonder vind is dat het alledrie jongens zijn! alle 3 van dezelfde leeftijd dus hebben ook echt wat aan elkaar dadelijk zó leuk allemaal! Ik kan dan ook wel vol overtuiging zeggen dat 2016 in onze familie een héél ‘vruchtbaar’ jaar is geweest haha!

Knipsel

Huis te koop gezet  

Zoals ik al eerder vermeld heb staat ons huis sinds 2016 te koop. Voor mij een héle grote stap en ik vind het dan ook nog steeds allemaal reuze spannend. Iedere keer als er mensen willen komen bezichtigen merk ik toch wel dat ik écht oprecht een beetje uit mijn doen ben.. Dit misschien ook wel omdat ik nu zwanger ben van ons mannetje en gewoon héél graag in onze eigen vertrouwde omgeving wil zijn als ik ga bevallen en ook de tijd ná de bevalling. Maar.. het is nog niet verkocht dus laten we het gewoon vooral rustig afwachten en hier niet al teveel over piekeren en wakker liggen.

huis

Zwanger!

Jaa in Augustus is het dan éindelijk zover! Mijn test is weer positief! Echt jongens iedere keer als ik aan dat moment terugdenk krijg ik oprecht kippenvel op mijn armen. Dat gevoel is zó onbeschrijfbaar wat er dan door je heen gaat. Zo zie je maar wachten word beloond!

download

Vakantie met Kevin & Anouk

In Augustus zijn wij ook nog even lekker een weekendje weg geweest met Kevin & Anouk. Wat hebben we plezier gehad en vooral heel veel gelachen en genoten! We gingen naar kalkar in Duitsland. Opzich heel leuk allemaal daar alleen voor ons was het voor 2 dagen té lang.. En dan bedoel ik hiermee eigenlijk meer qua activiteiten in het park en in het hotel. Het leefde namelijk s’avonds pas een beetje op met de activiteiten waardoor je overdag zelf je tijd moest vullen. Opzich ook geen probleem maar hiervoor waren er nou niet echt voldoende activiteiten voor ons om dit op te vullen. Maar ach we hebben een kei leuk weekendje gehad en daar draait het uiteindelijk allemaal om!

20160822_122848

20160823_205533

IMG-20160824-WA0073

20160822_140824

Beste verjaardag óóit!

Tja en dan komen we alweer bij September. Wat was dit een bijzondere maand voor mij! Deze maand mochten we éindelijk aan de mensen die dicht bij ons staan vertellen dat we in verwachting waren! Wat een opluchting! En toen belandde we alweer bij 29 September mijn verjaardag. En jullie denken vast hoezo kan je nou een beste verjaardag ooit hebben? Nou hierom.. Buiten dat ik vandaag alweer 23 jaar werd, is dit ook mijn laatste verjaardag zonder mama te zijn & hebben Sander en ik op deze dag altijd wat extra te vieren omdat wij in 2008 op mijn verjaardag een relatie gekregen hebben. Dit was nou dan ook al 8 jaar! Omdat wij mijn verjaardag al gevierd hadden en normaal nooit samen iets kunnen gaan doen op deze dag om onze relatie te ‘vieren’ gingen we nou voor de verandering een samen uiteten s’avonds. Ik wou graag bij bijties in Wanroij gaan eten omdat ik hier de kaart bestudeerd had en er hier heel veel dingen op stonden die ik erg lekker vond en ook echt mocht eten want ja, ook hier moesten we rekenening mee houden! Dus wij gezellig met zijn tweeén richting Wanroij om te gaan eten. En jongens wat hebben we lekker gegeten daar! Maar dit was voor mij nog niet alles.. Want…. halverwege de avond kwam Sander met het mooiste kado ooit! Hij heeft mij ten huwelijk gevraagd!! Met een dikke vette JA en een BIG SMILE op onze gezichten hebben we de rest van de avond nog lekker gegeten en genoten! Dus… ik kan voor mijn gevoel wel zeggen dat dit voor mij mijn leukste verjaardag óóit was!

L2hvbWUvY29uY2VwdC9kb21haW5zL2thYXJ0c2hvcHN0YXJ0ZW4ubmwvcHVibGljX2h0bWwvZHluYW1pYy9tZWRpYS8zNC9pbWFnZXMvU2x1aXR6ZWdlbHMvWmVnZWwgVHJvdXdlbiB6d2FydC5qcGczNTBfMzUwXw==

Vriendinnenweekend

In Oktober dit jaar hadden wij voor de allereerste keer ons vriendinnenweekend met de meiden! En wat hebben we genoten! We begonnen het weekend met mijn nieuwtje dat ik in verwachting was. En hebben verder zoveel leuke dingen gedaan! de eerste avond bleven we lekker bij het huisje met spellen en maskertjes! Super gezellig! De zaterdag stonden er allerlei activiteiten op de planning. We begonnen de dag met een heerlijk ontbijtje en moesten toen al gauw door voor onze eerste activiteit! We gingen in gemert verdeeld in 2 groepen een Escape room doen. Na dit spel gingen we meteen daar lunchen met zijn alle en echt súper lekker! Na de lunch had de organisatie nog het spel crazy88 op ons programma staan. Dus met de groepen van het eerste spel gingen we nu gemert door om zoveel mogelijk punten te scoren en lol te hebben uiteraard! Na een paar uurtjes in het dorp gingen we weer terug naar ons huisje waar we nog even rustig aan konden doen en voor degene die wouden even konden slapen voordat we gingen uiteten. Na het uiteten gingen we nog met zijn alle stappen tot in de late uurtjes en zo was het al gauw weer zondagmorgen! Even lekker met zijn alle ontbijten en toen gaan opruimen zodat we weer lekker richting huis konden! Wat hebben we een leuk weekend gehad maar man o man wat was ik gesloopt haha!

14595670_1771611013081166_193925096302708334_n

2 Neefjes!

Zoals ik al aangegeven had zou ik tante gaan worden en wel 2x! Op 11 November is dan ook ons neefje Stefan geboren. Helaas wel véél te vroeg ( 27 weken) dus dit was/is echt wel héél spannend allemaal! Maar wat is de kleine man sterk! Net als zijn papa en mama! En op 29 November is ons kleine neefje Jax geboren! ( Jax was ook een maand te vroeg) Ondanks dat hij een maandje te vroeg is doet de kleine man het super goed en mag dan ook na een paar dagen naar huis toe!  Trotse tante hieroo van die 2 kleine knappe mannetjes!

En zo zijn we alweer door alle hoogtepunten van 2016 heen.. Ik heb echt een héél leuk jaar gehad en hoop dat 2017 net zó leuk en voorspoedig mag lopen als 2016!

• Dieptepunt •  

 

 Miskraam

Gelukkig kan ik maar 1 dieptepunt voor mezelf opnoemen en dat was in Februari mijn miskraam. Hier heb ik al heel uitgebreid over verteld en jullie weten dus ook wel dat dit voor mij een héél heftig moment is geweest. Nu ben ik in trotse verwachting en wil ik dus ook niet te lang bij mijn miskraam blijven hangen. Wat uiteraard niet inhoud dat ik het ga of wil vergeten maar dat ik wel aan de positieve dingen in het leven wil blijven denken!

_original.jpg

Tjaa 2017.. Wat ga je ons allemaal voor een verassingen bezorgen. in ieder geval 1 hele grote en dat is ons kleine mannetje! ( waar ik echt zó naar uitkijk!! ) Verder heb ik voor 2017 nog 1 ding op de planning nu wat ik héél graag wil en dat is een spiegelreflexcamera. Dit omdat ik dalijk héél graag de bijzondere momentjes van ons kleine mannetje mooi vast wil kunnen leggen. Deze gaat er dan ook komen eind deze maand/begin februari. Maar eerst even goed inlezen en oriënteren welke ik nou echt precies wil en het beste bij mij zal passen met wat ik ermee wil doen.. Tot nu toe heb ik deze gevonden en lijkt deze me heel geschikt alleen wil ik ook nog even in de winkel gaan kijken om hem toch even vast te kunnen houden en uit te proberen.

eos1300d-ef-s18-55is-ii_b4

Maar mocht het zover zijn dan horen jullie dit uiteraard wel en vast en zeker gaan jullie hier dan wel wat kiekjes van meekrijgen!  Voor nu wil ik iedereen bedanken voor het lezen en een héél fijn gezond en bijzonder jaar toewensen!

Liefs Kelly

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.