Mijn vrije woensdag!

Woensdag! plaatje

Vandaag als jullie dit lezen is het alweer donderdag. Na een redelijk drukke dag gisteren had ik aardig mijn pijpje leeg zal ik jullie zeggen. Waarom? Dat ga ik jullie nu vertellen.

Afgelopen vrijdag kregen wij namelijk een telefoontje van de makelaar dat er mensen geinteresseerd zijn in ons huis en dus graag een kijkje willen komen nemen. Sander zei dat hij eerst even met mij moest bespreken wanneer dit het beste uit zou komen dus meteen kreeg ik een telefoontje. Ik moet zeggen dat dit mij aardig overviel! Zoals ik jullie namelijk al eerder verteld had staat dit namelijk voor mij nu op een best laag pitje.. Eenmaal toen ik het er met Sander over had besefte ik ook wel dat we nu de kans hebben natuurlijk. Dus spraken we af dat ze aankomende vrijdag kunnen komen kijken. Heel spannend dus! Maar daarmee was het voor ons nog niet klaar. Uiteraard wil je je huis helemaal in orde hebben als er mensen komen kijken. Maar laten we nou net het hele hebben en houden voor de babykamer etc binnen hebben. En zo enthousiast als wij dan weer zijn ook meteen de babykamer opgebouwd hebben ( diezelfde avond nog knéttergek zou je zeggen). Opzich allemaal geen probleem maar je kunt je natuurlijk wel voorstellen dat dat de nodige rommel met zich meebrengt.. Dus raakte ik al aardig in paniek want laat ik nou ook net deze week een drukke werkweek hebben ivm kerst en oud&nieuw ( vuurwerk in de winkel dus drukke tijd). Opzich nog niks aan de hand want ik zou vandaag ( woensdag) alles kunnen poetsen en opruimen. Totdat je er ineens achterkomt dat je al 2 afspraken hebt staan.. OEPS!! Ik moest vandaag namelijk ook nog naar de verloskundige en de fysiotherapie.. Ook niet geheel onbelangrijk dus hoe ging ik dit in hemelsnaam allemaal doen? En dat op mijn slakkentempo want jongens mijn conditie is echt zoek gewoon. En dan hebben we het nog niet over mijn rug gehad..

Gelukkig heb ik een héle lieve mama die mij is komen helpen met het poetsen van het huis! Thanks mam! En die is gelukkig gewoon doorgegaan met poetsen zodat ik even vlug naar de verloskundige kon met Sander ( want die moest naar de dokter dus was achteraf ook vrij!). Gelukkig was alles weer helemaal goed met onze kleine man en mij dus weer een hele geruststelling. Snel weer door naar huis om verder te gaan met opruimen en poetsen. Sander was mooi buiten alle rommel aan het opruimen en dan heb ik het over 14 á 15 vuilniszakken vol met piepschuim van de babykamer, tig grote losse dozen van de babykamer, en het bladvrij maken van de voor én achtertuin. Al met al had die dus ook best nog wat te doen! Gelukkig was mijn dramatische gedachte weer helemaal voor niks want hadden we smiddag’s rond 3 uur alles alweer tip top in orde. Jaimy belde nog even op of mama er was en of we tijd hadden voor een theetje? Natuurlijk! dus Jaimy nog even lekker een theetje komen doen met de kleine Jax. Even een uurtje gebabbeld en toen moest ik alweer door naar de fysiotherapie. De fysiotherapeut heeft weer heel mijn rug los gemasseerd en vast getaped dus we kunnen er weer even ( een weekje) tegen aan.

Eenmaal thuis moest Sander nog even weg voor zijn bedrijf dus aan het eten beginnen had nog niet echt veel zin. Dan maar even rust nemen op de bank.. Ook geen succes want kon bijna niet zitten van de rugpijn.. Gevalletje teveel gedaan vandaag! Dus blij dat Sander belde dat ik hij onderweg was en ik eten kon koken. S’avonds moest Sander trainen voor tafeltennis en vroeg of ik gezellig meeging. Nou oké dan.. Eenmaal daar bleken er geen van de vrouwen te zijn dus maar weer omgekeerd naar huis en lekker op de bank gekropen voor Gtst. Ja ik ben een trouwe gtst kijker! Na gtst bedacht ik me dat ik nog wel even een blogje kon schrijven over wat ik vandaag allemaal gedaan had.. Als ik nu terugkijk denk ik echt tjeeeeeeeeej mens wat heb je je weer druk gemaakt om niks.. ( zoals gewoonlijk..)

Dit was eigenlijk hoe mijn woensdag er een beetje uitzag.. En nu? Nu ga ik lekker Sander ophalen van zijn training en dan kruipen we zo lekker ons bed in om er morgen ( vandaag) weer fris tegenaan te kunnen!

Fijne donderdag allemaal!

Liefs Kelly

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.