Eerste blogbericht

Het is meteen een hele waslijst maar je kunt maar vast weten met wie je te maken hebt toch?

Geboortejaar

29 September 1993

Hoe lang ben je?

Ik ben 1.63m

Wat dacht je toen je vanochtend wakker werd?

Snel eruit want die babykamer MOET klaar! ( & dan te bedenken dat ik nog maar 22 weken zwanger ben..) en rond 12.00 uur was hij voor wat ik nu kon doen klaar!!!

Waar ben je op dit moment?

Op ons kantoortje achter de pc.

Single/relatie?

Ik heb een relatie. ( & ben zelfs verloofd..)

Geef een korte omschrijving van jezelf

Behulpzaam, een tikkeltje eigenwijs ( want wat ik vind is meestal toch zo zullen we maar zeggen..), leergierig, gezelligheidsmens.

Wat zou je op dit moment graag willen?

Oooow dat zijn nog hééél veel dingen.. Ik heb het voor nu in mijn hoofd dat ik heel erg graag een spiegelreflexcamera wil kopen alleen vind mijn vriend het onzin. Verder hebben we ons huis te koop staan en wil ik dus ook graag verhuizen ( alleen staat dit nu voor mij op een iets lager pitje ivm mijn zwangerschap)

Wat is je doel in het leven?

Hmm.. mijn doel? Ik denk dat ik het toch wel het belangrijkste vind dat ik dat kleine wondertje in mijn buik & mijn vriend zo gelukkig mogelijk kan maken want als zei gelukkig zijn ben ik dat ook en dat vind in tenslotte het belangrijkste.

Waar ben je bang voor?

SPINNEN!! Al denk ik dat dat niet echt iets nieuws is voor mensen dan.. 9 van de 10 zijn hier dus bang voor.

Heb je je rijbewijs?

Ja hiermee ben ik meteen begonnen toen ik in september 18 werd. Begin december datzelfde jaar kon ik al lekker warm in mijn autootje naar het werk!

Nagellak of lipstick?

Vind het beide erg mooi bij andere maar heb het zelf eigenlijk nooit op. Zou ik echt moeten kiezen dan nagellak. Vind net gelakte nagels er namelijk wel altijd een soort van verzorgd uitzien ofzo.

Wat is je favoriete seizoen van het jaar?

Zomer! Doe mij maar lekkere warme dagen en een zonnetje! Al moet ik toegeven dat ik de lente ook wel leuk vind!

Wil je ooit trouwen?

Ja, en zoals jullie misschien wel al gelezen hebben staat dit sinds kort ook in de planning.

Ben je een health freak?

Nee zeer zeker niet, vind het echt knap van mensen dat ze dit wel kunnen zijn en zo gedisciplineerd zijn om dit vol te houden. Maar ik hou echt werkelijk zo erg van eten.. je zou mij hiermee echt straffen.

Wat voor kleur en lengte heeft je haar?

Ik ben van mezelf donkerblond maar vond mijn eigen haarkleur eigenlijk nooit zo mooi.. daarom heb ik ze nu geverfd in een donker rode kleur met ( ligt eraan hoe het licht erop valt een paarse gloed eroverheen). De lengte is halflang oftwel net over mijn schouders heen.

Welk kleding/of make-up item wil je op dit moment heel graag?

Uhm.. niks eigenlijk? Make-up heb ik altijd standaard hetzelfde dus niet echt iets wat ik perse moet hebben ofzo. Qua kleding vind ik heel veel dingen momenteel echt superleuk maar past zo lastig met zoon dikke buik.. en kan niet echt zeggen dat ik de zwangerschapsmode nou zo ‘mooi’ vind.

Heb je tattoos of piercings?

Tattoos heb ik helemaal geen. Wil ik wel heel graag uiteindelijk met de namen van mijn kindje(s). Piercings heb ik wil. 1 tongpiercing, 1 navelpiercing, aan beide kanten van mijn oren 2 gaatjes en bij mijn rechteroor bovenin ook een piercing. Dit is overigens allemaal van de ‘puberteit’ tijd en kan niet zeggen dat ik ze nu zou missen ofzo.

Draag je een bril?

Alleen met autorijden.

Wat is jouw perfecte pizza?

Heel saai een pizza Hawaii en het liefst van dr. Oetker want die vind ik als enige ‘goed’ te eten. Ik houd namelijk totaal niet van pizza of iets in die richting.

Wat is je favoriete eten en drinken?

Favoriete eten.. Hmmm dat zijn er toch wel heel veel. Maar als we echt gaan kiezen naar het állerallerlekkerste dan ga ik toch wel voor een goed rijk belegd broodje Carpaccio ♥. Verder vind ik sushi ( zonder rauwe vis) ook hééél erg lekker. Drinken heb ik eigenlijk geen favoriet. Ik lust eigenlijk alle sapjes wel.. Cola lust ik dan weer echt totaaaaal niet bah. Maar momenteel ben ik heel saai en drink ik alleen maar thee en water. ( zwangerschapsdingetje?)

• Wat is je favoriete parfum? • 

Uhm.. ik heb er 2. Ik houd namelijk van sterke zoete geuren en dan kom ik bij mijn favorietjes.. – La vie est belle van Lancome – &- Alien van Thierry Mugler – . Deze vind ik toch wel het allerlekkerste ruiken.

• Wat is het laatste ding dat je kocht? •

 Dit setje voor m’n kleine wondertje.

• Wat deed je vanochtend om 8 uur? •

Toen lag ik nog in bed. Ik was wel al wakker maar even rustig wakker worden is het fijnste wat er is toch?

• Favoriete ijs? • 

Dat is toch wel echt Heldro ijs. en dan het liefst gewoon de simpele vanille smaak. Al moet ik zeggen dat ik Viennetta vanille ook erg lekker vind!

• Slaap je veel of sta je vaak vroeg op? • 

Ja ik slaap behoorlijk veel. Ik ben er misschien ook wel veel te veel aan gewend om vroeg naar bed te gaan maar ach als er niemand last van heeft geen probleem toch?

• Wat zijn je plannen voor 2017? •

 Voluit genieten van mijn zwangerschap en de komst van ons kleintje, verder wil ik mezelf in 2017 iets meer gaan verdiepen in het regelen van de bruiloft over hoe en wat we nou precies willen, en natuurlijk hoop ik dat jullie mijn blog leuk vinden en gaan volgen zodat ik in 2017 ook nog lekker door kan bloggen.

• Met hoeveel kussens slaap jij? • 

Met 2 kussen. 1 wat dikkere die ik als we nog even tv kijken overeind zet met mijn dunne kussen er tegenaan. Maar als ik echt daadwerkelijk ga slapen pak ik mijn andere kussen en die is maar heel dun en hier lig ik dan echt precies vooraan op het puntje met mijn hoofd.. Ik kan dus eigenlijk net zo goed zonder kussen slapen zou je zeggen maar nee want ik moet en zal mijn rechterarm onder mijn kussen leggen.. dit dus.

• Ben je een ochtend- of avondmens? • 

Licht eraan als ik lekker op tijd in bed lig vind ik het niet erg om vroeg op te staan. Maar aangezien dit meestal het geval niet is kom ik toch wel meer op een avondmens uit.

• Ben je geordend of slordig? •

Uhm allebei. Ik hou ervan als het opgeruimd is. Maar ik betrap mezelf erop dat als ik iets onderneem of iets nodig heb ik er net zo makkelijk weer een troep van kan maken.

• Wie wil je op dit moment graag zien? •

 Uhm geen idee? Heb eigenlijk iedereen die me lief is dicht bij me staan en die zie ik dus ook regelmatig dus ik heb nu niet echt iemand die ik op dit moment echt graag wil zien ofzo?

Wie mis je op dit moment?

Ik kan niet zeggen dat ik op dit moment iemand echt mis?

Wat is jouw favoriete lichaamsdeel van jezelf?

aii… hééél moeilijk deze vraag. En vooral voor iemand die zo onzeker is als ik.. Ik denk dat ik dan toch wel voor mijn ogen ga. Ik heb namelijk best blauwe ogen met lange wimpers eraan en daar ben ik dan wel een beetje trots op.

Ben je verlegen?

Ligt eraan in wat voor situatie ik ben. Als ik namelijk bij bekende van me ben is er niks aan de hand. Maar zet me in een groep met wildvreemde mensen en ik klap finaaal dicht als een klein meisje. Ik moet dan echt weer even de kat uit de boom kijken zeg maar..

Heb je een accent?

 Uhm ik praat dialect weet niet of dat persee een accent is?

Heb je broers en zussen?

Ja ik heb 2 hele lieve zussen. en 1 heel lief stiefzusje en 1 lieve stiefbroer.

Nou ik kan wel zeggen dat dit een hele lijst aan vragen was en ben ook wel benieuwd of jullie er uberhaupt helemaal doorheen gelezen hebben haha. Mocht je nog een vraag hebben die er niet tussen stond maar waar je toch graag antwoord op wil.. Ben zo vrij en vraag het me!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.